0 items

- €0.00
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacy & Veiligheid
Dit document legt ons beleid ten aanzien van alle persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt wanneer u deze website bezoekt. Ons doel is om uw gegevens te beschermen.
Toestemming
Door de toegang tot of het gebruik van de Pro-Direct Running website, gaat u akkoord met de voorwaarden van de Pro-Direct Running online privacybeleid, zoals hieronder beschreven. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dan kunt u geen toegang tot of het gebruik van deze site.
Het verzamelen van persoonlijke informatie
Wanneer u deelnemen aan bepaalde activiteiten op deze site, zoals het registreren, het bestellen van producten, of meedoen aan wedstrijden, kan Pro-Direct Running u vragen om bepaalde informatie over uzelf te verstrekken door het invullen en indienen van een online formulier. Het is volledig optioneel voor u om deel te nemen aan deze activiteiten. Als u ervoor kiest om deel te nemen aan deze activiteiten, echter, Pro-Direct Running kan verlangen dat u ons persoonlijke informatie, zoals uw naam, postadres, e-mail adres en andere persoonlijke identificeerbare informatie. Bij het bestellen van producten op de site, kan u worden gevraagd om een ​​credit card nummer te verstrekken.
Pro-Direct Running verzamelt deze informatie om te registreren en ondersteuning van uw deelname aan de activiteiten die u selecteert. Als u een product te bestellen, bijvoorbeeld, de informatie wordt gebruikt om e-mail om u de bestelde artikelen en om u te voorzien van alle voordelen die beschikbaar zijn voor geregistreerde gebruikers kunnen worden gemaakt. Als je een wedstrijd in te voeren, wordt informatie verzameld om de invoer te kwalificeren en contact met u opnemen met betrekking tot de wedstrijd of prijsuitreikingen. Pro-Direct Running maakt ook gebruik van informatie die u verstrekt als onderdeel van onze inspanningen om u te informeren over speciale aanbiedingen en andere pro-Direct Running producten en diensten te houden.
Pro-Direct Running erkent en waardeert het belang van een verantwoord gebruik van deze informatie. Als u niet de informatie die u aan Pro-Direct Running willen worden gebruikt om u te informeren over andere producten en speciale aanbiedingen van Pro-Direct Running, en geeft u aan deze voorkeur wanneer u de informatie aan ons, wij zullen uw voorkeur eren . Daarbij mag Pro-Direct Running selectief verstrekken van bepaalde informatie aan andere bedrijven of organisaties die producten of diensten die wij denken dat u kunnen interesseren hebt. Als u niet de informatie die u aan Pro-Direct Running worden gedeeld met andere bedrijven willen, en geeft u aan deze voorkeur wanneer u de gegevens aan ons te verstrekken, zullen wij uw voorkeur eren.
Uw persoonlijke gegevens zijn beveiligd met een wachtwoord om ongeoorloofde toegang te voorkomen. Wij raden u aan uw wachtwoord niet onthullen aan iedereen.