0 items

- €0.00
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

opbrengst
Voor een goodwill moet terugbetaling of items uitwisselen ongebruikt zijn en keerde terug in de originele verpakking en in een re-verkoopbare voorwaarde binnen 21 dagen na ontvangst van uw goederen. Zorg ervoor dat uw artikelen worden begeleid door een ingevuld retourformulier (zie hieronder over hoe om het rendement te vullen).
Een bestelling annuleren
Mocht u een bestelling te annuleren, in de meeste gevallen heb je het wettelijke recht om dit te doen binnen de 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Dit geldt echter niet voor bepaalde producten, zoals audio / video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan is ontsloten en alle persoonlijke items en bederfelijke goederen.
Als u wilt annuleren, moet u ons schriftelijk op de hoogte, onder vermelding van uw ordernummer binnen 7 werkdagen volgend op de dag dat u de goederen ontvangen en u moet ook rekening redelijke zorg van de goederen. We zouden van mening zijn dat redelijke zorg is niet overgenomen van de goederen, bijvoorbeeld, als je ze hebt gebruikt om een ​​mate dan wat redelijk zou zijn als ze te bestuderen in een winkel voor de aankoop.
Als u een bestelling annuleren zullen we vereisen dat u de goederen terug naar ons in een goede tijd, met de originele verpakking en op eigen kosten naar het onderstaande adres. Als uw hulp bij het terugsturen van een groot voorwerp, zoals een loopband of tafeltennistafel etc. nodig hebben, kunnen we een verzameling service te bieden. Gelieve te informeren met betrekking tot de kosten met onze klantenservice.
uitwisselingen
Mocht u een niet-defecte product retourneren voor een uitwisseling, geldt het volgende:
Een volledige terugbetaling zal worden gegeven (minder verzendkosten) of ruilen goederen verzonden na ontvangst van de goederen. We zullen echter terug te betalen de verzendkosten naar u terug indien de noodzaak voor een uitwisseling is als gevolg van een fout gemaakt door ons (bijv stuurden we de verkeerde grootte).
U moet redelijke zorg van de goederen terwijl ze in uw bezit. We zouden van mening zijn dat redelijke zorg is niet overgenomen van de goederen, bijvoorbeeld, als je ze hebt gebruikt om een ​​mate dan wat redelijk zou zijn als ze te bestuderen in een winkel voor de aankoop.
De goederen moeten binnen 21 dagen worden teruggestuurd naar ons, in de originele verpakking en labels bevestigd en op eigen kosten naar het onderstaande adres.